Laika ECOVIP L 3412 DS

Fiat Ducato (3,5t) – 2.2d, 180 CP 

Cutie de viteze: Automată, 9 trepte

Culoare: Alb

Locuri: 2


Autorulota Laika ECOVIP L 3412 este o capodoperă a luxului și al confortului pe patru roți, oferind o experiență de călătorie inegalabilă. Cu un design elegant și finisaje premium, această autorulotă impresionează atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Laika ECOVIP L 3412 dispune de tehnologii avansate și caracteristici care vă asigură o călătorie sigură și confortabilă. Cu o atenție deosebită acordată designului exterior, această autorulotă atrage priviri admirative pe drumurile pe care le străbate.

Indiferent că sunteți în căutarea aventurii sau a relaxării, Laika ECOVIP L 3412 este partenerul ideal pentru a vă transforma călătoriile în momente memorabile. Descoperiți libertatea de a explora lumea într-un mod confortabil și rafinat cu această autorulotă de excepție.


ECHIPARE

Jante din aliaj de 16″

 Aer condiționat automat în cabina șoferului 

Comenzi radio pe volan, antenă radio DAB, radio auto DAB și difuzoare în cabină

Planșă de bord în versiunea „Techno Trim 

Prize USB pentru alimentarea cu energie și încărcarea dispozitivelor mobile

Masă ergonomică cu blat mobil și manevrare ușoară

CARACTERISTICI

Design:

Interior și perne: “Milano”

Decor mobilier: “Rovere Moka”

Capacitate de dormit:

2 persoane

Saltele ergonomice de înalt confort, anti-acarieni, respirabile, cu căptușală elastică

Bucătărie:

Dotată cu ventilator electric de acoperiș în bucătărie 

Sertare cu închidere soft automată 

DIMENSIUNI

Lungime: 720 cm

Lățime: 225 cm

Înălțime: 296 cm


Fisa tehnică

Preț Extra sezon/zi (EURO cu TVA):

120.00 EUR*

ianuarie, februarie, martie, aprilie,
octombrie, noiembrie, decembrie

Preț Sezon/zi (EURO cu TVA):

144.00 EUR*

mai, septembrie

Preț Vârf de sezon/zi (EURO cu TVA):

180.00 EUR*

iunie, iulie, august

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1% din ziua efectuării plății

Taxa igienizare & consumabile : 145 euro / închiriere

Garanţie: 900 euro – se blochează pe card

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

Interiorul autorulotei Laika ECOVIP L 3412 reprezintă un echilibru perfect între lux, confort și funcționalitate. Cu finisaje de calitate superioară și atenție la detalii, acest spațiu este conceput pentru a oferi o experiență de călătorie de neuitat.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante și conviviale. Bucătăria este dotată cu aparate moderne și spații de depozitare inteligente, facilitând prepararea de mese delicioase chiar și în timpul călătoriilor.


Odihniți-vă în plăcere, treziți-vă cu energia zilei!

Laika ECOVIP L 3412 redefinește standardele de confort în lumea autorotelor, oferindu-vă o oază mobilă de lux pentru a vă bucura de călătorii fără compromisuri. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a vă oferi o experiență de călătorie cu adevărat excepțională.

 

Patul oferă o zonă de odihnă rafinată și confortabilă, iar baia este dotată cu facilități moderne pentru a vă asigura călătorii plăcute și fără griji. Geamurile mari permit luminii naturale să pătrundă în interior, conferind o atmosferă luminoasă și aerisită.

Blatul spațios oferă un loc ideal pentru pregătirea ingredientelor, iar chiuveta cu robinet modern adaugă un plus de eleganță și funcționalitate. Indiferent dacă sunteți pasionați de gătit sau doar doriți să vă bucurați de mesele preparate în călătorii, bucătăria Laika ECOVIP L 3412 vă invită să experimentați confortul și rafinamentul în mijlocul naturii.


Descoperă potențialul fără limite

Frigiderul din autorulota Laika ECOVIP L 3412 este o parte esențială a facilităților moderne, oferindu-vă posibilitatea de a păstra alimentele proaspete și băuturile reci în timpul călătoriilor. Cu o capacitate generoasă și tehnologie avansată, acest frigider adaugă un nivel de confort și comoditate în stilul de viață mobil.

Folosind aragazul din Laika ECOVIP L 3412, vă puteți bucura de aventuri gastronomice în mijlocul naturii, aducând confortul și gustul bucătăriei acasă în călătorii. Indiferent dacă sunteți un bucătar pasionat sau doar doriți să vă bucurați de mâncăruri preparate în călătorii, acest aragaz vă oferă toate resursele necesare pentru a vă satisface gusturile culinare.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante.

Laika ECOVIP L 3412 redefinește standardele de confort în lumea autorotelor, oferindu-vă o oază mobilă de lux pentru a vă bucura de călătorii fără compromisuri. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a vă oferi o experiență de călătorie cu adevărat excepțională.


Armonie și bucurie în fiecare zi

Baia autorulotei Laika ECOVIP L 3412 este un spațiu bine proiectat, combinând funcționalitatea și confortul pentru a vă oferi o experiență plăcută în timpul călătoriilor. Cu dotări moderne și un design ergonomic, baia adaugă o notă de lux și rafinament experienței dumneavoastră de călătorie.

Iluminarea bine plasată și ventilația corespunzătoare contribuie la crearea unei atmosfere plăcute în baia autorulotei. Cu toate aceste facilități, baia Laika ECOVIP L 3412 vă oferă confortul și intimitatea necesare pentru a vă bucura de fiecare moment al călătoriilor fără a face compromisuri în privința comodității personale.

Dusul din autorulota Laika ECOVIP L 3412 adaugă un nivel de confort și comoditate în experiența dumneavoastră de călătorie. Conceput pentru a oferi o experiență de duș plăcută și eficientă, această facilitate este parte integrantă a băii autorulotei.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante și conviviale. Bucătăria este dotată cu aparate moderne și spații de depozitare inteligente, facilitând prepararea de mese delicioase chiar și în timpul călătoriilor.


Închiriază o autorulotă
Simplu și rapid

Locaţia de preluare
Locaţia de predare
Data de preluare
Data de predare
Ora de preluare
Ora de predare
Număr de persoane


-Șoferul trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți și minim 2 ani vechime a permisului de conducere.
-Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 18:00. Predarile/preluarile efectuate in afara acestui program se taxeaza cu 100 lei.
-Se poate asigura serviciul de predare sau preluare a autorulotei clientilor la domiciliul acestora daca se afla pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov pentru o taxa de 80€ per serviciu (160€ predare si preluare).

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.