Laika ECOVIP L 3010

Fiat Ducato (3,5t) – 2.2d, 140 CP 

Cutie de viteze: Manuală, 6 trepte

Culoare: Alb


Denumirea Laika ECOVIP L 3010 evocă o experiență de călătorie îmbinată cu confortul și luxul într-un mod excepțional. Această autorulotă impresionantă redefinește standardele industriei, oferind o combinație perfectă între design rafinat, tehnologie avansată și funcționalități inovatoare.


ECHIPARE

Jante din aliaj de 16″ 

Comenzi radio pe volan, antenă radio DAB, radio auto DAB și difuzoare în cabină

Covorașe cabină și jaluzele glisante interioare, pentru parbriz și geamuri cabină

Regulator de gaz cu comutare automată: DuoControl 

Sertare cu închidere soft automată 

Prize USB pentru alimentarea cu energie și încărcarea dispozitivelor mobile 

CARACTERISTICI

Design:

Interior: “Parma”

Decor mobilier: “Rovere Moka”

Spătar și perne: ”Toscana”

Capacitate de dormit:

4 persoane

Pat dublu cu acționarea electrică deasupra zonei de luat masa

DIMENSIUNI

Lungime: 699 cm

Lățime: 225 cm

Înălțime: 296 cm


Fisa tehnică

Preț Extra sezon/zi (EURO cu TVA):

126.00 EUR*

ianuarie, februarie, martie, aprilie,
octombrie, noiembrie, decembrie

Preț Sezon/zi (EURO cu TVA):

150.00 EUR*

mai, septembrie

Preț Vârf de sezon/zi (EURO cu TVA):

192.00 EUR*

iunie, iulie, august

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1% din ziua efectuării plății

Taxa igienizare & consumabile : 145 euro / închiriere

Garanţie: 900 euro – se blochează pe card

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

Interiorul spațios al autorulotei Laika ECOVIP L 3010 este amenajat cu atenție la detalii, oferind un mediu primitor și confortabil pentru călătorii lungi sau scurte. Bucătăria, echipată cu electrocasnice moderne și spații de depozitare inteligente, creează un spațiu ideal pentru prepararea de mâncăruri delicioase.


Bucurați-vă de un somn bun!

Paturile din autorulota Laika ECOVIP L 3010 sunt amenajate pentru a oferi un nivel maxim de confort și relaxare în timpul călătoriilor. Cu un design ergonomic și finisaje de calitate superioară, aceste paturi sunt o parte esențială a facilităților de odihnă ale vehiculului.

Patul rabatabil electric pentru două persoane de deasupra salonului de ședere.

De obicei, paturile sunt concepute pentru a asigura un spațiu generos pentru odihnă, cu saltele confortabile și lenjerii de pat atent selectate. Poziționarea lor în interiorul autorulotei este gândită pentru a maximiza utilizarea spațiului și pentru a crea o zonă intimă și relaxantă.


Tot ce ai nevoie

Frigiderul este echipat cu funcții moderne de răcire, menținând temperatura optimă pentru a asigura conservarea în siguranță a alimentelor în timpul deplasărilor. Cu spații de depozitare bine organizate și compartimente reglabile, acesta oferă flexibilitate în gestionarea proviziilor, permitându-vă să vă mențineți alimentele bine organizate.

Baia autorulotei Laika ECOVIP L 3010 continuă standardul de lux și comoditate. Cu o cabină de duș, toaletă și chiuvetă, această baie este proiectată pentru a oferi facilități moderne și un mediu igienic. Finisajele de calitate și materialele rezistente la apă completează designul băii, oferind o experiență confortabilă și plăcută în timpul călătoriilor.

Bucătăria din autorulota Laika ECOVIP L 3010 este un spațiu bine amenajat, combinând funcționalitatea cu eleganța. Echipată cu electrocasnice moderne și un design ergonomic, această bucătărie vă permite să pregătiți mese delicioase în timpul călătoriilor.

Cu blaturi spațioase si plită, aceasta oferă toate facilitățile necesare pentru a vă bucura de experiențe culinare rafinate chiar și în mijlocul naturii.


Oază de bunăstare

Indiferent că vă bucurați de priveliști pitorești sau explorați destinații noi, autorulota Laika ECOVIP L 3010 promite o experiență mobilă de neuitat, oferind libertatea de a vă bucura de confortul casei dumneavoastră oriunde v-ați afla.

Apreciezi spațiul și spațiul pentru coate? Le vei primi pe amândouă aici! Pur și simplu închideți ușa băii din camera de zi și veți avea o baie mare care se întinde pe toată lățimea vehiculului.


Închiriază o autorulotă
Simplu și rapid

Locaţia de preluare
Locaţia de predare
Data de preluare
Data de predare
Ora de preluare
Ora de predare
Număr de persoane


-Șoferul trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți și minim 2 ani vechime a permisului de conducere.
-Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 18:00. Predarile/preluarile efectuate in afara acestui program se taxeaza cu 100 lei.
-Se poate asigura serviciul de predare sau preluare a autorulotei clientilor la domiciliul acestora daca se afla pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov pentru o taxa de 80€ per serviciu (160€ predare si preluare).

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.