Sunlight V 66 Adventure Edition

Citroen Jumper (3,5t) – 2.2 Blue HDI, 140 CP – Euro VI-E 

Cutie de viteze: Manuală, 6 trepte

Culoare: Alb – “Ice White”


Aventura te cheamă. Totdeauna pregătit pentru următoarea aventură – indiferent dacă este vorba de o vacanță în doi sau o vacanță cu întreaga familie. Viața devine o călătorie de descoperire fără sfârșit cu autorulote și rulote Sunlight. Autorulotele și rulotele noastre sunt produse la fabrica din Neustadt, Saxonia, una dintre cele mai moderne unități de producție din Europa.


ECHIPARE

Jante din aliaj 16” 

Volan multifuncțional, îmbrăcat în piele

Aer condiționat automat în cabină

Kit Fix&Go (kit reparare anvelope) 

A doua baterie auxiliară AGM 95 Ah 

Pregătire TV 12V + suport pentru ecran plat 

Pregătire sistem solar (panouri) 

Centrală Truma Combi 6 E 

Trapă (70 cm x 50 cm) în zona locului de luat masa 

Plasa pentru insecte la ușa laterală 

A doua ușă pentru spațiul de depozitare (75 cm x 80 cm) 

CARACTERISTICI

Design:

Interior: “Adventure”

Decor mobilier: “Soft Adventure”

Capacitate de dormit:

2 persoane

Pat transformabil din 2 paturi de o persoană în pat dublu 

 

 

DIMENSIUNI

Lungime: 665 cm

Lățime: 214 cm

Înălțime: 274 cm


Fisa tehnică

Preț Extra sezon/zi (EURO cu TVA):

108.00 EUR*

ianuarie, februarie, martie, aprilie,
octombrie, noiembrie, decembrie

Preț Sezon/zi (EURO cu TVA):

132.00 EUR*

mai, septembrie

Preț Vârf de sezon/zi (EURO cu TVA):

162.00 EUR*

iunie, iulie, august

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1% din ziua efectuării plății

Taxa igienizare & consumabile : 145 euro / închiriere

Garanţie: 900 euro – se blochează pe card

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

Regăsindu-se în categoria vehiculelor de recreere, autorulota Sunlight V66 impresionează prin designul său interior bine conceput și funcțional.

Cu un spațiu bine optimizat, aceasta oferă o atmosferă primitoare și comodități pentru a face călătoria cu ea o experiență plăcută. Interiorul Sunlight V66 poate include caracteristici precum o zonă de relaxare confortabilă, o bucătărie echipată cu facilități moderne, zone de depozitare inteligent integrate și un design ergonomic al spațiului de dormit. Finisajele și materialele de calitate contribuie la un aspect atrăgător și la o senzație de rafinament.

Cu geamuri mari și lumină naturală, interiorul este luminos și aerisit, contribuind la o atmosferă plăcută în timpul călătoriilor. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi confortul și utilitatea necesare în timpul experiențelor de călătorie cu autorulota Sunlight V66.


Odihniți-vă cu plăcere, treziți-vă cu energia zilei!

Patul din autorulota Sunlight V66 este proiectat pentru a oferi un somn odihnitor și confortabil în timpul călătoriilor. Cu dimensiuni bine gândite, patul oferă spațiu suficient pentru odihnă și relaxare. Designul ergonomic al patului poate include saltele de înaltă calitate și un sistem de susținere care asigură confortul maxim.

Indiferent dacă este vorba de o călătorie solo sau de momente de odihnă în cuplu, patul din Sunlight V66 este conceput pentru a satisface nevoile diverse ale călătorilor și pentru a asigura un somn odihnitor în timpul aventurilor pe șosea.

De asemenea, patul poate fi pliabil sau ajustabil pentru a optimiza spațiul interior în timpul zilei, permițând utilizatorilor să beneficieze de mai mult spațiu pentru activități cotidiene. Astfel, patul din autorulota Sunlight V66 reprezintă un element esențial al confortului oferit de această călătorie pe roți, asigurând că fiecare noapte petrecută în autorulotă este una odihnitoare și plăcută.


Descoperă potențialul fără limite

Serviciu de alimente proaspete: combinație mare de frigider/congelator cu o capacitate de 89 de litri, dintre care 11 litri sunt destinați congelatorului.

Chiuveta din autorulota Sunlight V66 este integrată într-o bucătărie concepută ergonomic, oferind o suprafață generoasă de lucru.

Dulapurile suspendate sunt echipate cu o funcție de închidere soft și sunt iluminate indirect.

Designul atent planificat asigură accesibilitate și eficiență în timpul pregătirii hranei sau a altor activități din zona de bucătărie.


Armonie și bucurie în fiecare zi

Baia din autorulota Sunlight V66 este proiectată pentru a oferi confort și funcționalitate într-un spațiu compact. Cu un design bine gândit, baia este echipată cu facilități moderne pentru a satisface nevoile călătorilor.

Cu accesorii și dotări atent selectate, baia din Sunlight V66 oferă o experiență de igienă personală plăcută și comodă în timpul călătoriilor. De asemenea, iluminarea adecvată și ventilația pot contribui la crearea unei atmosfere plăcute în acest spațiu compact.


Închiriază o autorulotă
Simplu și rapid

Locaţia de preluare
Locaţia de predare
Data de preluare
Data de predare
Ora de preluare
Ora de predare
Număr de persoane


-Șoferul trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți și minim 2 ani vechime a permisului de conducere.
-Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 18:00. Predarile/preluarile efectuate in afara acestui program se taxeaza cu 100 lei.
-Se poate asigura serviciul de predare sau preluare a autorulotei clientilor la domiciliul acestora daca se afla pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov pentru o taxa de 80€ per serviciu (160€ predare si preluare).

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.