Alături de voi!

Suntem bucurosi să vă prezentăm rețeaua noastră extinsă de service-uri, acoperind nu mai puțin de 7 locatii din întreaga țară (București (Otopeni, Militari și Pantelimon), Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca și Brașov). Ne dedicăm să vă oferim servicii de calitate în domenii precum electrica auto, mecanica auto, instalare accesorii, tinichigerie și vopsitorie.

Indiferent de locația dvs., suntem aici pentru a vă asigura că autorulota dvs. primește atenția și îngrijirea pe care o merită. Echipa noastră de specialiști bine pregătiți și experimentați vă ofera servicii de garantie și post-garantie profesioniste, garantând astfel că vehiculul dvs. rămâne în cea mai bună stare posibilă.

Dacă aveți nevoie de întreținere de rutină, reparații sau personalizări, ne asigurăm că vehiculul dvs. este tratat cu cea mai mare grijă și atenție posibilă.

Așadar, atunci când vine vorba de electrica auto, mecanica auto, instalare accesorii, tinichigerie și vopsitorie, puteți avea încredere în rețeaua noastră de service-uri pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Service


Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.
Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.
Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.