Laika ECOVIP L 2009

Fiat Ducato (3,5t) – 2.2d, 140 CP 

Cutie de viteze: Manuală, 6 trepte

Culoare: Alb

Locuri: 3


Autorulota Laika Ecovip L 2009 este un exemplu de eleganță și confort în lumea vehiculelor recreative. Această autorulotă italiană impresionează cu un design rafinat, specific mărcii Laika, cunoscută pentru atenția acordată detaliilor și linilor fluide.

Cu un interior bine gândit, Ecovip L 2009 oferă călătorilor un spațiu optimizat, unde confortul se întâlnește cu utilitatea. Calitatea construcției este o caracteristică definitorie, iar materialele durabile și finisajele de înaltă calitate subliniază angajamentul Laika față de durabilitate și rezistență.


ECHIPARE

Comenzi radio pe volan, antenă radio DAB, radio auto DAB și difuzoare în cabină

Covorașe cabină și jaluzele glisante interioare, pentru parbriz și geamuri cabină

Planșă de bord în versiuneaTechno Trim 

Jante din aliaj de 16″ 

Regulator de gaz cu comutare automată: DuoControl 

Sertare cu închidere soft automată 

Prize USB pentru alimentarea cu energie și încărcarea dispozitivelor mobile 

 

CARACTERISTICI

Design:

Interior: “Firenze”

Decor mobilier: “Pero Toscano”

Spătar și perne: ”Umbria”

Capacitate de dormit:

3 persoane

Pat dublu, cu acționare electrică deasupra zonei de luat masa 

 

DIMENSIUNI

Lungime: 659 cm

Lățime: 225 cm

Înălțime: 296 cm


Fisa tehnică

Preț Extra sezon/zi (EURO cu TVA):

108.00 EUR*

ianuarie, februarie, martie, aprilie,
octombrie, noiembrie, decembrie

Preț Sezon/zi (EURO cu TVA):

132.00 EUR*

mai, septembrie

Preț Vârf de sezon/zi (EURO cu TVA):

162.00 EUR*

iunie, iulie, august

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1% din ziua efectuării plății

Taxa igienizare & consumabile : 145 euro / închiriere

Garanţie: 900 euro – se blochează pe card

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

Autorulota poate include inovații tehnologice pentru a face călătoria mai plăcută, inclusiv sisteme de divertisment și opțiuni de conectivitate. Eficiența energetică și gestionarea resurselor sunt, de asemenea, puncte cheie pentru a asigura o experiență de călătorie autonomă și sustenabilă.


Bucurați-vă de un somn bun!

În cazul Ecovip L 2009, puteți să vă așteptați la un design bine gândit, cu accent pe confortul călătorilor. Dimensiunile patului, tipul de saltea și eventualul spațiu de stocare integrat pot fi aspecte importante ale acestui element central al interiorului autorulotei.

Cu opțiuni flexibile de amenajare interioară, Ecovip L 2009 se adaptează nevoilor diverse ale călătorilor, oferind zone de dormit, bucătării și băi bine concepute.

Bucătărie Echipată: Este de așteptat să găsiți o bucătărie bine echipată, cu plită, chiuvetă, frigider, oferind posibilitatea de a pregăti mese în timpul călătoriilor.


Tot ce ai nevoie

Serviciu de alimente proaspete: combinație mare de frigider/congelator cu o capacitate de 142 de litri, dintre care 15 litri sunt destinați congelatorului.

Bucătărie complet echipată cu plită pe gaz cu 3 arzătoare, suprafață de lucru practică și sertare mari. Sistemul de șine laterale Multiflex cu cârlige și elemente de suspensie este deosebit de util.

Dulapurile suspendate sunt echipate cu o funcție de închidere soft și sunt iluminate indirect.

Zonă de Luat Masa: Un spațiu dedicat pentru luarea mesei poate fi inclus, oferind un loc confortabil pentru a savura mesele în interiorul autorulotei.


Oaza de bunăstare

Materialele și manopera premium oferă, de asemenea, băii o notă de lux.

Apreciezi spațiul și spațiul pentru coate? Le vei primi pe amândouă aici! Pur și simplu închideți ușa băii din camera de zi și veți avea o baie mare care se întinde pe toată lățimea vehiculului.


Închiriază o autorulotă
Simplu și rapid

Locaţia de preluare
Locaţia de predare
Data de preluare
Data de predare
Ora de preluare
Ora de predare
Număr de persoane


-Șoferul trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți și minim 2 ani vechime a permisului de conducere.
-Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 18:00. Predarile/preluarile efectuate in afara acestui program se taxeaza cu 100 lei.
-Se poate asigura serviciul de predare sau preluare a autorulotei clientilor la domiciliul acestora daca se afla pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov pentru o taxa de 80€ per serviciu (160€ predare si preluare).

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.