Dethleffs JUST GO

Ford Transit (3,5t) – 2.0 TDCi, 155 CP – Euro VI-E 

Cutie de viteze: Automată, 6 trepte

Culoare exterioara: Alb – “Frost”

Locuri: 4


Experimentați plăcerea mobilității într-un mod simplu și accesibil! Noul Dethleffs Just Go este partenerul perfect pentru călătoriile tale. Fie că îți începi aventura în lumea rulotelor sau vrei să faci upgrade la caravană ta existentă, Just Go strălucește prin specificațiile sale generoase și prețul echitabil. Ca un adevărat reprezentant al calității și tradiției Dethleffs, acest model aduce în mod natural în ADN-ul său încrederea și serviciile de top.


ECHIPARE

Jante negre din aliaj 16” 

Cameră de vedere spate (cameră unică)

Sistem automat HD prin satelit 65 Twin

Sistem ZENEC – Audio + Navi, include DAB+, Apple Carplay și Android Auto 

Asistență la frânare de siguranță, asistență la pornirea în rampă, asistență la vânt lateral, cabină cu protecție la răsturnare

Avertizare de păstrare a benzii de rulare cu alertă de somnolență, asistență pentru faza lungă și asistență pentru menținerea benzii

Televizor HD cu ecran plat de 22” (inclusiv DVD player, receptor HDMI, satelit DVB-S2 și receptor terestru DVB-T2) + suport 

CARACTERISTICI

Design:

Interior: “Salerno”

Decor mobilier: “Noce Nagano”

Capacitate de dormit:

4 persoane

Pat dublu, cu acționare electrică deasupra zonei de luat masa 

Grosimea podelei: 49 mm

Grosimea peretelui lateral: 34 mm

Grosimea acoperișului: 35 mm

DIMENSIUNI

Lungime: 736 cm

Lățime: 233 cm

Înălțime: 299 cm


Fisa tehnică

Preț Extra sezon/zi (EURO cu TVA):

126.00 EUR*

ianuarie, februarie, martie, aprilie,
octombrie, noiembrie, decembrie

Preț Sezon/zi (EURO cu TVA):

150.00 EUR*

mai, septembrie

Preț Vârf de sezon/zi (EURO cu TVA):

192.00 EUR*

iunie, iulie, august

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1% din ziua efectuării plății

Taxa igienizare & consumabile : 145 euro / închiriere

Garanţie: 900 euro – se blochează pe card

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

În versiunea standard, Just Go dispune de o jumătate de sufragerie cu o masă cu balamale laterale. La cerere, acesta poate fi transformat într-un pat suplimentar. Pentru a face acest lucru, baza mesei este înclinată, iar blatul mesei este prins în suportul inferior de perete. Scaunele șoferului și pasagerului din față sunt finisate cu material de tapițerie Ford original. Bara de protecție față are un finisaj negru mat.


Bucurați-vă de un somn bun!

Patul de 190 x 150 cm are reglaj de înălțime standard. Ai prefera mai mult spațiu în garajul din spate sau o înălțime suplimentară în dormitor? Poți decide în funcție de cât de multă marfă trebuie să încarci.

Paturile de o persoană, lungi de 215 cm, sunt echipate cu saltele de spumă rece cu o grosime de 150 mm și rame de pat cu lamele de lemn pentru confortul total al somnului. Pachetul Comfort include, de asemenea, opțiunea de a le transforma într-un pat dublu imens.

Patul rabatabil electric pentru două persoane de deasupra salonului de ședere.


Tot ce ai nevoie

Serviciu de alimente proaspete: combinație mare de frigider/congelator cu o capacitate de 142 de litri, dintre care 15 litri sunt destinați congelatorului.

Bucătărie în L complet echipată cu plită pe gaz cu 2 arzătoare, suprafață de lucru practică și sertare mari. Sistemul de șine laterale Multiflex cu cârlige și elemente de suspensie este deosebit de util.

Dulapurile suspendate sunt echipate cu o funcție de închidere soft și sunt iluminate indirect.

Chiar și oalele și tigăile mari pot fi spălate cu ușurință în chiuveta largă cu un robinet înalt.


Oază de bunăstare

Materialele și manopera premium oferă, de asemenea, băii o notă de lux.

Apreciezi spațiul și spațiul pentru coate? Le vei primi pe amândouă aici! Pur și simplu închideți ușa băii din camera de zi și veți avea o baie mare care se întinde pe toată lățimea vehiculului.


Pachetul Confort


Închiriază o autorulotă
Simplu și rapid

Locaţia de preluare
Locaţia de predare
Data de preluare
Data de predare
Ora de preluare
Ora de predare
Număr de persoane


-Șoferul trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți și minim 2 ani vechime a permisului de conducere.
-Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 18:00. Predarile/preluarile efectuate in afara acestui program se taxeaza cu 100 lei.
-Se poate asigura serviciul de predare sau preluare a autorulotei clientilor la domiciliul acestora daca se afla pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov pentru o taxa de 80€ per serviciu (160€ predare si preluare).

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.