Laika Ecovip H 2109

Fiat Ducato (3,5t) – 2.2d, 140 CP 

Cutie de viteze: Manuală, 6 trepte

Culoare: Alb


 1. Stil și Design Italian:
  • Laika este cunoscută pentru designul său italian sofisticat și elegant. Autorulotele Laika adesea îmbină aspectele estetice cu funcționalitatea pentru a crea un spațiu plăcut și rafinat.
 2. Materiale de calitate și Construcție Solidă:
  • Laika acordă o atenție deosebită calității materialelor și construcției. Utilizarea materialelor durabile și a tehnologiilor avansate contribuie la crearea unor autorulote rezistente și durabile.
 3. Eficiență Spațială:
  • Autorulotele Laika sunt proiectate pentru a maximiza utilizarea spațiului disponibil. Soluții inteligente de depozitare, mobilier modular și distribuția eficientă a spațiului asigură confortul și funcționalitatea.
 4. Dotări și Caracteristici Avansate:
  • Laika integrează adesea dotări moderne și caracteristici avansate în autorulotele lor, precum sisteme de climatizare eficiente, sisteme de divertisment de ultimă generație, bucătării bine echipate și facilități sanitare moderne.
 5. Confort și Experiență de Călătorie Plăcută:
  • Autorulotele Laika sunt proiectate pentru a oferi o experiență de călătorie plăcută și confortabilă. Amplele facilități, împreună cu atenția la detalii în designul interior, contribuie la crearea unui mediu relaxant pentru călătorii lungi sau scurte.
 6. Inovații Tehnice:
  • Brandul Laika este cunoscut pentru aducerea în autorulote a inovațiilor tehnice, cum ar fi sistemele de control inteligente, tehnologii de economisire a energiei și soluții tehnologice care îmbunătățesc experiența generală a utilizatorului.

ECHIPARE

Jante din aliaj de 16″

Comenzi radio pe volan 

Planșă de bord în versiunea „Techno Trim

Prize USB pentru alimentarea cu energie și încărcarea dispozitivelor mobile 

Pereții din spate ai dormitorului sunt acoperiți cu piele artificială

Volan și schimbator de viteze imbracat în piele

 

CARACTERISTICI

Design:

Interior: „Parma”

Spătar și perne: „Toscana” 

Decor mobilier: “Rovere Moka”

Caracteristici de dormit:

2 persoane

Bucătărie:

Masă ergonomică cu blat mobil și manevrare ușoară

Blat suplimentar de bucătărie pliabil

Sertare cu închidere soft automată 

DIMENSIUNI

Lungime: 659 cm

Lățime: 225 cm

Înălțime: 296 cm


Fisa tehnică

Preț listă (EURO fără TVA):

83,071.78 EUR*

Preț listă (EURO cu TVA):

98,855.42 EUR*

*Echivalența se va face în lei la cursul BNR+1%
din ziua efectuării plății

Toate informațiile existente pe © Camper Mapper sunt concepute pentru a fi cât mai cuprinzătoare și mai corecte posibil. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a efectua în orice moment și fără nici o notificare în prealabil modificările în ceea ce privește prețurile, echipamentele, specificațiile și disponibilitatea.

Descoperă mai multe caracteristici

Interiorul autorulotei Laika Ecovip H 2109 reprezintă un echilibru perfect între lux, confort și funcționalitate. Cu finisaje de calitate superioară și atenție la detalii, acest spațiu este conceput pentru a oferi o experiență de călătorie de neuitat.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante și conviviale. Bucătăria este dotată cu aparate moderne și spații de depozitare inteligente, facilitând prepararea de mese delicioase chiar și în timpul călătoriilor.


Odihniți-vă cu plăcere, treziți-vă cu energia zilei!

Laika Ecovip H 2109 redefinește standardele de confort în lumea autorotelor, oferindu-vă o oază mobilă de lux pentru a vă bucura de călătorii fără compromisuri. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a vă oferi o experiență de călătorie cu adevărat excepțională.

Patul oferă o zonă de odihnă rafinată și confortabilă, iar baia este dotată cu facilități moderne pentru a vă asigura călătorii plăcute și fără griji. Geamurile mari permit luminii naturale să pătrundă în interior, conferind o atmosferă luminoasă și aerisită.

Blatul spațios oferă un loc ideal pentru pregătirea ingredientelor, iar chiuveta cu robinet modern adaugă un plus de eleganță și funcționalitate. Indiferent dacă sunteți pasionați de gătit sau doar doriți să vă bucurați de mesele preparate în călătorii, bucătăria Laika Ecovip H 2109 vă invită să experimentați confortul și rafinamentul în mijlocul naturii.


Descoperă potențialul fără limite

Frigiderul din autorulota Laika Ecovip H 2109 este o parte esențială a facilităților moderne, oferindu-vă posibilitatea de a păstra alimentele proaspete și băuturile reci în timpul călătoriilor. Cu o capacitate generoasă și tehnologie avansată, acest frigider adaugă un nivel de confort și comoditate în stilul de viață mobil.

Folosind aragazul din Laika Ecovip H 2109, vă puteți bucura de aventuri gastronomice în mijlocul naturii, aducând confortul și gustul bucătăriei acasă în călătorii. Indiferent dacă sunteți un bucătar pasionat sau doar doriți să vă bucurați de mâncăruri preparate în călătorii, acest aragaz vă oferă toate resursele necesare pentru a vă satisface gusturile culinare.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante.

Laika Ecovip H 2109 redefinește standardele de confort în lumea autorotelor, oferindu-vă o oază mobilă de lux pentru a vă bucura de călătorii fără compromisuri. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a vă oferi o experiență de călătorie cu adevărat excepțională.


Armonie și bucurie în fiecare zi

Baia autorulotei Laika Ecovip H 2109 este un spațiu bine proiectat, combinând funcționalitatea și confortul pentru a vă oferi o experiență plăcută în timpul călătoriilor. Cu dotări moderne și un design ergonomic, baia adaugă o notă de lux și rafinament experienței dumneavoastră de călătorie.

Iluminarea bine plasată și ventilația corespunzătoare contribuie la crearea unei atmosfere plăcute în baia autorulotei. Cu toate aceste facilități, baia Laika Ecovip H 2109 vă oferă confortul și intimitatea necesare pentru a vă bucura de fiecare moment al călătoriilor fără a face compromisuri în privința comodității personale.

Dusul din autorulota Laika Ecovip H 2109 adaugă un nivel de confort și comoditate în experiența dumneavoastră de călătorie. Conceput pentru a oferi o experiență de duș plăcută și eficientă, această facilitate este parte integrantă a băii autorulotei.

Zona de living este amenajată într-un mod primitor, cu o atenție deosebită acordată confortului. Mobilierul elegant și designul ergonomic optimizează spațiul, permițându-vă să vă bucurați de momente relaxante și conviviale. Bucătăria este dotată cu aparate moderne și spații de depozitare inteligente, facilitând prepararea de mese delicioase chiar și în timpul călătoriilor.


Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Multumim!
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine pentru a discuta toate detaliile.